marți, 25 decembrie 2012

Crăciun fericit! Urări...






De ziua Pruncului Isus,
 



 

     Vouă, cititorilor blogului meu, vă doresc un Crăciun binecuvântat cu tot felul de haruri, pe măsura dorinţelor şi a trebuinţelor fiecăruia!
  
     Vă doresc ca Pruncul divin să-şi facă locuşor cald şi plăcut în inimile voastre şi să-l simţiţi ca pe cea mai mare comoară care vă este oferită din partea cerului.
 
    Să vă fie în aceste zile sfinte sentimentele nobile, gândurile sfinte, iar faptele pline de bunătate şi iubire.
 
    Să simţiţi în fiecare urare adresată din partea celorlalţi că Dumnezeu însuşi vă salută şi se bucură de inimile voastre senine şi deschise.
 
     Să vă găsiţi clipe în care să staţi dezinteresaţi în faţa unui presepiu, a unei iesle, şi să priviţi îndelung la fiecare personaj, focalizându-vă privirea asupra Celui culcat în iesle.
 
    Să emanaţi în jurul vostru o stare de pace, de confort spiritual, de înţelegere cu Dumnezeu, pentru că sunt zile de sărbătoare, oferite nouă din partea cerului!
 
    Să vă bucuraţi de tot ceea ce vă este dat sau aveţi deja în casă sau în familie, fără a vă gândi câtuşi de puţin la ceea ce vă lipseşte, convinşi fiind că Dumnezeu a rânduit să se petreacă lucrurile aşa.
 
   Să lăsaţi să crească în aceste zile potenţialităţile copilului din voi înşivă, să-l treziţi la realitate şi să îl exprimaţi prin gesturi pline de inocenţă, de candoare, de bucurie şi jovialitate!
 
   Să vă bucuraţi în toate de iubirea Pruncului oferit nouă de Tatăl nostru iubitor!  


Crăciun fericit!



2 comentarii:

  1. Parinte Cristian, un singur gand si un cuvant pentru urarile dv. dar si pentru partea aceea din suflet pe care binevoiti a ne-o arata prin postarile de pe blog: MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! Ma simt si eu oarecum in postura acelui om din evanghelia care scoate din magazia lui lucruri vechi si noi! Impartasirile pe care le fac sunt in slujba Cuvantului si,da, recunosc, se adreseaza indeosebi sufletelor noastre! Pacea si binecuvantarea lui Dumnezeu sa va fie neincetate calauze!

      Ștergere