marți, 27 noiembrie 2012

Pe vibraţii de flaut

 
 
 
 
....cu Ingrid Budău
 
 
 
 
   O dedicaţie muzicală matinală pentru toţi cei care au deschis pagina acestui blog. Interpretează la flaut un concert de J.J. Quantz, împreună cu orchestra din Bacău, eleva în clasa a IX-a, (2007-2008) Ingrid Cristina Budău. Postez această lucrare muzicală ca o dovadă de apreciere pentru frumuseţea interpretării, pentru menţinerea ritmului şi pentru prezentarea scenică de care dă dovadă tânăra interpretă. Mă bucur totodată că această fată, pasionată de un intrument, pe cât de frumos pe atât de pretenţios, este nepoata mea. Pasiunea de atunci rămâne vie şi în prezent, ceea ce pe mine nu poate decât să mă încânte!
    
    Audiţie plăcută! 
 

 
 
 

4 comentarii:

  1. „Muzica pornește de la inima și se adresează inimilor” (G. Enescu).
    Tinerii interpreti au reusit sa transmita vivacitatea acestei minunate piese iar dvs. parinte sa incepem ziua sau sa o incheiem in vibratii de flaut! Admiratie si un aplauz forte pentru tanara interpreta! Dra Ingrid acum studenta, a ramas „indragostita” de flautul sau de argint! Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnişoara Ingrid, trăieşte muzica la cota maximă şi se vede asta din interpretare şi prezenţa scenică. Ea este ''acolo'', se simte ca ''peştele-n apă'' şi bucuria de-a dărui tot ce ştie o face mai ''înaltă'' şi mai plină de farmec. Este o fată deosebită, o ''luptătoare'' plină de energie şi lumină. În spatele acestor interpretări se-ascund nenumărate ore studiu, de jertfe, de renunţări. Cel mai bine o ştie ea însăşi. Felicitări şi succes în continuare. Pentru mine rămâi ''un exerciţiu de admiraţie şi respect'',... Bucurie! Multă BUCURIE ! . . .

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa partitura si eleganta in prezentarea ei.
    Sa dea bunul Dumnezeu ca Ingrid sa incante suflete deschise cu armonia sunetelor asa cum ea stie sa le joace in vibratiile flautului.
    Multumim parinte ca ne-ati dat prilejul sa o cunoastem.
    Felicitari si mult succes in tot ceea ce ea face, iar celor care o sustin multa rabdare si sanatate.
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase cuvinte despre muzica si incurajatoare ganduri pentru Ingrid. Ii doresc si eu sa simta mereu gustul nobil al muzicii clasice prin intermediul instrumentului ei preferat, flautul!

    RăspundețiȘtergere