vineri, 28 septembrie 2012

Umor neprevăzut




Umorul este cea mai mare binecuvântare a oamenilor (Mark Twain)


     Următoarele rânduri sunt nereuşite formulări de anunțuri parohiale, culese de la afişier şi din ziarele publicate de diferite parohii. Pe cât de nereușite, pe atât de amuzante.

  • Pentru duminică este prevăzută o colectă specială pentru noul covor din biserică. Cine vrea să lase ceva pe el, este rugat să anunțe în prealabil și să aducă cu sine o hârtie.


  •  Iulian și Carina şi-au început pe data de 24 octombrie viața matrimonială. Cu acest moment solemn s-a terminat o prietenie pe care o încheiaseră deja în anii de școală.

  •  În după-amiaza acestei zile se celebrează sfânta Liturghie atât în partea de nord cât și în partea de sud. Copiii vor fi botezați în ambele părți.

  • Pentru toți cei care au copii și încă nu știu. La subsolul parohiei este o ofertă de îngrijire a lor.

  • Pastorul va ține predica lui de despărțire, iar după aceea corul va intona cântecul: "Bucurați-vă și veseliți-vă!"

  • Joi, începând cu ora 17 va avea loc întâlnirea clubului mamelor tinere. Cine vrea să devină o mamă tânără şi să facă parte din acest club, este rugat să ia legătura cu părintele paroh la oficiul parohial.

  • Pentru că este duminica Paştelui, o rugăm pe doamna Annie să vină în faţă şi să depună un ou pe altar.

  • Duminica viitoare va cânta pentru prima oară ca solistă doamna Vinson, la liturghia de dimineaţă. În continuare, parohul va vorbi pe o temă cu titlul: "A fost o experienţă groaznică"

  • 22 de membri au fost la întâlnirea de ieri, la casa doamnei Marsha. Doamna Rankin, la final, a cântat piesa: "Dumnezeu singur ştie de ce".

  • Vineri seară, copiii clasei a 8-a vor interpreta la subsolul bisericii lucrarea Hamlet. Membrii parohiei sunt rugaţi să participe la această tragedie.


  • Nu vă lasaţi omorâţi de grijile dumneavoastră - lăsaţi Biserica să vă ajute în acest sens.

5 comentarii:

  1. Pastorul va ține predica lui de despărțire, iar după aceea corul va intona cântecul: "Bucurați-vă și veseliți-vă!" - Auch! Asta cred ca a durut :))

    Pentru toți cei care au copii și încă nu știu (ca ii au =)))). La subsolul parohiei este o ofertă de îngrijire a lor.

    Multumiri pt aceasta postare! Mi-ati facut dimineata mai buna ! :))) Robert.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt geniale !...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult prea tare!! Multumim pentru zambete, parinte!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate se potrivesc ,ca nuca-n perete ...Merge un om la doctor si zice ,Ah,doctore sufar prea mult ,fa-ma sa mor ,iar doctorul-i raspunde ,va rog sa nu-mi dati sfaturi ,imi cunosc meseria ....Va multumesc parinte ,o zi buna si binecuvantata sa aveti ....:)

    RăspundețiȘtergere