sâmbătă, 8 martie 2014

8 Martie






      La mulţi ani! 
urez
 tuturor femeilor
 
 
    Nu ştiu în ce fel întâmpină şi parcurge o femeie acestă zi, dar cred că în sufletul oricărui bărbat se trezesc sentimente preţioase nu doar faţă de anumite femei, dar faţă de fiinţa feminină în sine. Sensiblitatea sufletească, claritatea şi frumuseţea privirii, ardoarea cuvântului, delicateţea gesturilor, candoarea şi sinceritatea naturală, maternitatea purtării, dăruirea iubirii sunt în mod eminent ipostaze şi inestimabile comori ale feminităţii. Graţia de floare a chipului ei, sfiala care însoţeşte cuvintele şi purtarea ei, demnitatea ei aleasă, precum şi multe alte lucruri care atrag o preţuire neîntrecută, sunt părţi integrante ale tabloului feminin. În sufletul creştin al unei femei virtuoase şi plină de credinţă străluceşte cu forţă gingăşia lui Dumnezeu.
   Tuturor femeilor le doresc să fie umplute de cele mai nobile şi admirabile sentimente! Pe drumul vieţii lor să fie izvoare care dăruiesc cu nesaţ şi necondiţionat iubire!  
 

4 comentarii:

  1. Consider ca e minunat ca in lumea intreaga se sarbatoreste ziua mamelor! E peste puterea mintii sa inteleaga ce simte o mama cand in jurul ei azi, copii mici si mari deopotriva se intalnesc si ii ofera flori, bomboane, o sarutare a mainii si o imbratisare ca semn de recunostinta pentru toate clipele daruite lor. Sunt cuvinte alese, incantatoare si se regasesc mai mult sau mai putin in viata noastra. Mamei noastre ceresti ii incredintez toate mamele din lume, sarbatorite sau uitate de copii lor. Ea sa le binecuvanteze si sa le pastreze mereu o inima de mama. E tot ceea ce conteaza pana la urma! Bucurie si sanatate, mamei sfintiei voastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru gandurile frumoase pe care mi le-ai scris! Mama noastra sa le pastreze in grija ei speciala pe toate mamele! Multumesc pentru urarea facuta si mamei mele!

      Ștergere
  2. Imi era dor de lecturile d-voastra parinte! Si ma bucur sa multumesc, chiar daca e cu intarziere, frumoaselor urari scrise cu multa caldura pentru noi femeile.
    E placut sa te simti iubita si sa primesti flori si ganduri bune pentru ceea ce ofera zilnic o femeie ca dar, efort si uneori chiar daruire de sine. Frumusetea lor creste atunci cand sunt ocrotite si protejate:
    "Farmecul femeii frumoase în casa bine întreţinută este asemănător soarelui care răsare."(Ben Sirah)
    Va multumesc,
    Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc ca nu am mai scris prea mult in ultima vreme, doamna Simona! Va exprimati gandurile in calitate de femeie. Ele sunt la radacina sentimente si experiente. Citatul din Ben Sirah este graitor! Va doresc sa intruchipati virturile femeii, pe care le lauda atat de frumos Sfanta Scriptura!

      Ștergere