vineri, 1 martie 2013

E primăvară!





 


Vă salut cu bucurie pe toţi cei care mă citiţi
şi  vă mai plimbaţi ochii 
pe paginile acestui blog,
în prima zi a acestui minunat anotimp!

 
 
 
 
Capul îmi este plin de gânduri şi urări frumoase. Mă animă şi soarele puternic de afară care anunţă cu orice rază coborâtă spre pământ că începe o minunată perioadă a anului, de care ne bucurăm cu toţii: primăvara!
 
   Tuturor vă doresc zile senine şi pline de viaţă, flori multe înaintea ochilor, oameni plin de entuziasm în preajmă, soare generos, energii pozitive şi o tresăltare de bucurie în Domnul care ne umple de minunăţiile creaţiei sale!


 Îl las pe Tudor Gheorghe să întărească adevărul că...e primăvară, iarăşi primăvară!

7 comentarii:

  1. Multumesc parinte pentru urari ,foarte frumos spus ,,flori multe inaintea ochilor ,soare generos si energii pozitive '',la fel va urez si eu ,ati spus dvs.totul ,alte cuvinte sant de prisos ,cum zice in italiana nonno Libero in un film (Un medico in famiglia ) ...UNA PAROLA E TROPPO ,DUE SONO POCHI ....O primavara frumoasa sa aveti ....sa auzim numai de bine !!!...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru gandurile transmise. Sper si imi doresc si va doresc si dumneavoastra o primavara cu mult soare si cu multa bucurie in suflet! Sa auzim numai de bine, sa putem scrie, la fel, numai de bine!

      Ștergere
  2. Multumiiim frumos! O primavara calda va uram si noi, flori vesele sa va incante privirea azi si in zilele ce-i vor urma, multa inspiratie si bucurie in tot ce faceti!! Da, e primavara, e iarasi primavara!!!
    Alina si Tudor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei miri de altadata,
      Multumesc mult pentru gandurile transmise. M/as fi bucurat sa ne revedem acasa, in scurta mea vacanta, dar n-a fost sa fie! Urmatoarea data sper sa fie! De inspiratie am nevoie in studiul meu. Ma bucur sa va urezi zile pline de soare, si..."flori vesele"si voua! Domnul sa ne incante cu o natura reinviata!

      Ștergere
  3. Vinerea trecută ne vedeam la catedrală iar acum suntem deja pe alte coordonate, ale virtualului... februarie 2013 s-a aşezat în cartea de istorie cedând în favoarea ''mărţişorului'', fotoliul timpului prezent... Urările sfinţiei voastre sunt atât de complete încât totul tresaltă de bucuria unui nou început. După un timp, mai lung sau mai scurt, omul ''moare'' o dată cu natura şi reînvie o dată cu ea, iar bucuria ''învierii'' are alte valenţe, alte emoţii dar aceeaşi speranţă în CEL ÎNVIAT, în CEL ce este VIAŢĂ, în IUBIRE... Vă mulţumesc părinte pentru tot... Suntem alături indiferent de distanţele fizice graţie internetului... Să fim primăvară mereu pentru semenii noştri (cum spunea azi părintele Laurenţiu, prietenul nostru)... LĂUDAT SĂ FIE ISUS ŞI MARIA!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, vinerea trecuta eram acolo. Acum, cum spuneti, pe coordonatele virtualului. Da, omul se petrece spiritual cu natura care moare si renaste. Sa dea Domnul sa fim primavara pentru toti! Primavara plina de lumina si de pace, rasfranta din dumneavoastra asupra celor care va intalnesc! IN VECII VECILOR.AMIN.

      Ștergere