marți, 4 decembrie 2012

Diaconatul






....acum 7 ani




    Îi mulțumesc nespus lui Dumnezeu pentru bucuriile spirituale pe care le-am simțit în sufletul meu în acea binecuvântată zi din viața mea, 4 decembrie 2005, în catedrala din Iași, "Sfânta Maria, Regină". Împreună cu ceilalți colegi, am fost hirotonit diacon. Să fie harul lui Dumnezeu cu mine, iar diaconia începută atunci, adică slujirea, să nu se termine niciodată.  



5 comentarii:

  1. La multi si cat mai frumosi ani de lucru in gradina Domnului! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va tina mereu aproape de inima Lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet. Sa faca Domnul cu mine dupa cuvintele dumneavoastra! Advent cu pace in suflet!

      Ștergere
  2. Chiar dac'au trecut 7 ani, sunteţi ''tineri purtători de lumină'', plecaţi cu entuziasm în secerişul DOMNULUI... Sunteţi cu ''bucuria CUVÂNTULUI'' în desagă şi asta e un mare merit pe care l-aţi obţinut cu multe sacrificii... Felicitări şi aştept şi aniversarea de 77 de ani de la diaconat... Lăudat să fie ISUS şi MARIA ! . . .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu'Emil, sunteti generos cu anii, si asta binestiind ca nesocotiti de-a dreptul cuvantul psalmistului, cum ca zilele omului sunt pana la 70 de ani, si daca e in putere, 80 de ani (la cate inmormantari nu le-ati auzit doar!). Sa dea Domnul predicarea Cuvantului sa fie cu rod bogat si sa ne amintim de binecuvantarile Domnului din acest timp pe care il traim si dupa ani si ani! Cred ca v-ati putut dezgroba ghetele din mormanul de cadouri primite. Sa fie mijlocirea sf. Nicolae puternica intru multe haruri si bucurii spirituale si sa ne fie calea spre ieslea Pruncului din ce in ce mai luminata! Cu bucurie!

      Ștergere
  3. Statornicie şi multe haruri sa va dea Domnul pe drumul pe care vi l-ati ales!!!

    RăspundețiȘtergere